Järjestelmän torjuntatilanne 15.06.2024
 Torjuttu roskaposti 90,28%
 Loput 9,72%
Roskapostin torjunnan jälkeen
 Torjuttu markkinointi/gallup 92,65%
 Loput 7,35%
Markkinointiviestien torjunnan jälkeen
 Torjuttu virus 60,97%
 Läpi 39,03%
Salaa ja turvaa sähköpostisi - Sähköpostiturva
SecMail sähköpostiturva logo

Sähköpostiturva suo­jaa or­ga­ni­saa­ti­o­ta verk­ko­rikol­li­suu­del­ta ja sääs­tää työn­te­ki­jöi­den ai­kaa tor­ju­mal­la hai­tal­li­set ja ei-toi­vo­tut vies­tit.

Sähköpostiturva

SecMail® sähköpostiturva on kattava ja ainutlaatuinen haittaviestien torjuntapalvelu, joka lisäksi sekä salaa sähköpostin, että suojaa yrityksen sähköpostiliikenteen ja -palvelimet. Normaalien roskapostien ja virusviestien torjunnan lisäksi palveluun voidaan joustavasti määritellä omat pelisäännöt kaikelle ei-toivotulle sähköpostiliikenteelle. Palvelusta voidaan myös helposti käyttäjäkohtaisesti selvittää sähköpostien kulkuun liittyviä ongelmia tai epäselvyyksiä.

Haittaviestin määritelmä ei ole kaikille sähköpostin käyttäjille sama

Sähköpostimarkkinoinnin jatkuvan lisääntymisen myötä haittaviesteiksi voidaan nykyään laskea myös useat mainosviestit, gallup-kyselyt, postituslistat tai muut tiedotteet, joita lähetetään vastaanottajan erikseen pyytämättä. Sähköpostiosoitteet tällaisiin postituksiin on usein ostettu erillisestä markkinointirekisteristä tai kerätty muulla tavoin teknisesti.

Ajansäästöä haittaviestien torjunnalla

Hyvien tapojen mukaan toimivista mainos- tai gallup-sähköpostituksista voi vastaanottaja itse perua osallisuutensa ensimmäisen viestin saatuaan. Joitakin postituksia ei kuitenkaan ole lainkaan mahdollista perua tai peruminen on varsin monimutkaista erillisine kirjallisine ilmoituksineen tai lomakkeiden täyttöprosesseineen. Tänä päivänä tämänkaltaisten haitallisten postituksien yleistyttyä jo merkittävä osa viikoittaisesta työajasta saattaa kulua erilaisten postitusten perumiseen. SecMail® sähköpostiturva tarjoaa systemaattisen ratkaisun, jolla ei-toivotut viestit voidaan estää vastaanottajan omilla ehdoilla eikä lähettäjän sanelemilla ehdoilla.

Torjuntaa - ei pelkkää suodatusta

SecMail® sähköpostiturva ei ole pelkästään sähköpostien suodatuspalvelu, kuten useat muut palvelut markkinoilla. SecMail® torjuu havaitsevansa haittaviestit jo ennen viestien saapumista kieltäytyen vastaanottamasta haittaviesteiksi tunnistamiaan viestejä. Normaalisti toimivat sähköpostipalvelimet palauttavat tällöin viestin takaisin lähettäjälle, jolloin lähettäjä saa palvelimeltaan virheviestin sekä SecMailin lisäämän virhekuvauksen toimintaohjeineen torjunnan ollessa lähettäjän mielestä aiheeton.

Roskaposti on kasvava ongelma

Internetin liikennöintimäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta merkittävästi ja osa kasvusta johtuu lisääntyneestä haittaviestiliikenteestä: markkinointikirjeistä, gallupeista, roskapostista, viruksista, jne. Perinteisesti vain suodattamalla haittaviestejä liikenne ei koskaan vähene. Jatkuvasti lisääntyvä liikenne aiheuttaa kuormitusta, joka kohdentuu vastaanottajien postipalvelimiin sekä yhteyksiin.

Torjunta - Vastuullinen tapa toimia

Torjumalla viestit heti vastaanottovaiheessa kuormitusta siirretään ensisijaisesti lähettäville palvelimille, mikä lisää haittapostittajien kustannuksia ja vaatimuksia järjestelmille, joilla postituksia tehdään. Tämä siirtää lisääntyvien haittapostituksien ongelmia niiden tekijöille eikä vastaanottajille. Vastuullisen torjunnan yleistyessä oletettavasti myös asiattomien viestien lähetysyritykset alkavat lopulta vähentyä.

Ei hukkuneita, roskapostikansioon päätyneitä viestejä

SecMail® sähköpostiturvan ainutlaatuisen toimintatavan myötä käyttäjä ei tarvitse erillisiä roskapostikansiosta eikä viestejä koskaan häviä mystisesti. Torjuttu viesti palautuu aina viestin lähettäjälle, jos hänen sähköpostijärjestelmänsä toimii normaalisti. Vastuu ja keinot viestin perille saattamisesta ovat aina viestin lähettäjällä. Viestin vastaanottaja voi myös itse tarkistaa torjutuksi tulleet viestit SecMailin helposta käyttöliittymästä ja aktiivisesti vapauttaa viestejä torjunnasta. Vapautus ei edellytä viestin lähettäjältä uudelleen lähetystä, jos se tehdään muutaman päivän sisällä viestin lähetyksestä ja lähettäjän postipalvelin toimii normaalisti.

Ota käyttöön SecMail® sähköpostiturva

Luotettava haittasähköpostien torjunta

Suojaa sähköpostiliikenteen

100 % kotimainen

Tavoitettava asiakaspalvelu ilman lisäkuluja