Järjestelmän torjuntatilanne 12.07.2024
 Torjuttu roskaposti 87,41%
 Loput 12,59%
Roskapostin torjunnan jälkeen
 Torjuttu markkinointi/gallup 85,29%
 Loput 14,71%
Markkinointiviestien torjunnan jälkeen
 Torjuttu virus 63,06%
 Läpi 36,94%
Sähköpostin suojaus ja salaus
SecMail sähköpostiturva logo

Sähköpostiturva

Suo­jaa or­ga­ni­saa­ti­o­ta verk­ko­rikol­li­suu­del­ta ja
sääs­tää työn­te­ki­jöi­den ai­kaa tor­ju­mal­la hai­tal­li­set ja ei-toi­vo­tut vies­tit.

SecMail® sähköpostiturva on kattava ja ainutlaatuinen haittaviestien torjuntapalvelu, joka lisäksi sekä salaa sähköpostin, että suojaa yrityksen sähköpostiliikenteen ja -palvelimet. Normaalien roskapostien ja virusviestien torjunnan lisäksi palveluun voidaan joustavasti määritellä omat pelisäännöt kaikelle ei-toivotulle sähköpostiliikenteelle, kuten markkinointi- ja mainosviesteille.

SecMail® sähköpostiturva ei pelkästään suodata sähköposteja, vaan se torjuu tunnistamansa haittaviestit jo lähetysvaiheessa kieltäytyen niiden vastaanottamasta. Tällöin viestit tavallisesti palautuvat takaisin lähettäjälle lähetyksen epäonnistumisilmoituksen kera. SecMailin ainutlaatuisen toimintatavan myötä käyttäjä ei tarvitse erillisiä roskapostikansiosta eikä viestejä katoa mystisesti. Torjuttu viesti palautuu aina viestin lähettäjälle, jos tämän sähköpostijärjestelmä toimii normaalisti. Viestin vastaanottaja voi myös itse tarkistaa torjutuksi tulleet viestit SecMailin helppokäyttöisestä liittymästä ja halutessaan aktiivisesti vapauttaa viestejä torjunnasta.

Torjutun viestin lähettäjälle

SecMail® sähköpostiturva -järjestelmä palauttaa joka kerta torjutun viestin lähettäjälle ilmoituksen torjunnasta. Ilmoitus palautuu muodoltaan viestien välittämiseen käytetyn sähköpostiprotokollan (SMTP) toimitustilatietona, jonka jokainen oikeaoppisesti toimiva sähköpostiohjelma palauttaa viestin alkuperäiselle lähettäjälle. Lisätietoa viestien torjumisesta


SecMail suojattu sähköposti logo

Suojattu sähköposti

Lähetä ja vastaanota
luottamukselliset sähköpostit täysin suojatusti.

Tavallinen sähköposti liikkuu lähetysprosessin aikana Internetissä usealta eri sähköpostipalvelimelta toiselle ja altistuu reaalimaailmassa viestiliikenteen salakuuntelulle. SecMail® suojattu posti suojaa arkaluontoiset sekä luottamuksellisuutta edellyttävät viestit erityisellä tekniikalla, jolla voit varmistua viestin vastaanottajasta ja myös vastaanottaa suojattuja vastausviestejä.

Esimerkiksi liikesalaisuuksia, kilpailutuksia ja tarjouksia sisältävät viestit ovat näin turvassa urkinnalta ja henkilötietoja käsitellään lain edellyttämää varovaisuutta noudattaen. Suojattu posti on tärkeä työkalu kaikille yrityksille, jotka käsittelevät asiakkaidensa tai henkilöstönsä henkilötietoja tai muita luottamuksellisia tietoja sähköpostiliikenteessä. Sosiaali- ja terveysalalla suojattu posti on tarpeen kaikessa asiakkaiden kanssa käydyssä sähköpostinvaihdannassa.

Suojatun postin lähettäminen on helppoa, aivan kuten tavallisen sähköpostin lähettäminen. Salattu sähköposti tallentuu TLS/SSL yhteyden kautta SecMail® -palvelimelle, josta vastaanottaja käy sen lukemassa vastaavasti pankkisalaustasolla suojattua yhteyttä käyttäen. Viesti tuhoutuu automaattisesti määräajan kuluttua ja vastaanottaja voi salattua yhteyttä käyttäen tallentaa viestin sisällön tai liitteet omalle päätelaitteelleen.

OnlineSolutions logo

Online Solutions

Luotettava ja kotimainen
kumppani jo 20 vuoden kokemuksella.

Online Solutions Oy on jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, tietoturvan ja hosting-palveluiden asiantuntija. Vankalla 20 vuoden kokemuksella tarjoamme palveluratkaisuja keskittyen asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Vahva osaaminen, valmiit tuotepaketit sekä asiantunteva asiakaspalvelu toimivat saumattomasti yhdessä. Asiakkaamme arvostavatkin myös tavoitettavissa olevaa ja asiantuntevaa puhelintukeamme, joka on käytettävissä ilman ylimääräisiä palvelumaksuja. Asiakkaiden auttaminen nykyaikaisen tekniikan tehokkaaseen ja järkevään hyödyntämiseen on meidän tehtävämme.

Kotimaisuusaste huipussaan

Suunnittelemme ja tuotamme palvelumme omalla ohjelmistokehityksellämme, joka toteutetaan täysin kotimaisella työllä ja ilman alihankintaa. Myös käyttämämme kehitystyökalut ovat suomalaisia. Tämän lisäksi laitteistomme sijaitsee fyysisesti Suomessa, itse omistamassamme toimitilassa.

Pyydä yhteydenotto
soitamme 2 arkipäivän sisällä
Ota yhteyttä
Puhelimitse tai sähköpostilla