Järjestelmän torjuntatilanne 15.06.2024
 Torjuttu roskaposti 90,28%
 Loput 9,72%
Roskapostin torjunnan jälkeen
 Torjuttu markkinointi/gallup 92,65%
 Loput 7,35%
Markkinointiviestien torjunnan jälkeen
 Torjuttu virus 60,97%
 Läpi 39,03%
Suojattu sähköposti
SecMail suojattu sähköposti logo

Suojatulla postilla lähetät ja
vastaanotat luottamukselliset sähköpostit
täysin suojatusti.

Suojattu sähköposti

Liikesalaisuudet, kilpailutukset, henkilötiedot ja muu luottamuksellinen informaatio viestinnässä vaativat erityistä tietoturvaa - myös lain mukaan. Esimerkiksi henkilötietojen käsittelemistä salaamattomassa sähköpostissa on rajoitettu Suomen laissa.

SecMail® suojattu posti tarjoaa kotimaisen, helpon ja toimintavarman sähköpostin suojauksen käyttämänne sähköpostiohjelman tai selainpohjaisen SecMail® -käyttöliittymän kautta. Palvelussa yhdistyvät perinteisen sähköpostin helppous ja kirjatun kirjeen luottamuksellisuus.

Mistä sähköpostin suojauksessa on kyse?

SecMail® suojattu posti ei tavallisen sähköpostin tapaan liiku Internetissä sähköpostipalvelimelta toiselle, vaan tallentuu turvaan SecMail® suojatun postin palvelimelle.

Käytännössä suojattu viesti lähetetään aivan perinteisen sähköpostiviestin tapaan, mutta itse viesti tallentuu suojatun postin palvelimelle, joka puolestaan lähettää vastaanottajan sähköpostilaatikkoon saapumisilmoituksen ja suojattuun palveluun johtavan linkin.

Viestin lähettäjäorganisaatio tai lähettäjä itse organisaation näin salliessa määrittelee viestille suojaustason joka voi olla esim. jokin seuraavista:

  • Vahva SecAuth® kirjautuminen sekä viestikohtaisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehtävä vahva vastaanottajan henkilöllisyyden tunnistus
  • Vahva SecAuth® kirjautuminen edellyttäen että käyttäjä on joskus tunnistanut henkilöllisyytensä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Vahva SecAuth® kirjautuminen vahvistaen että käyttäjä on sama jonka kanssa suojatun postin kirjeenvaihtoa on harjoitettu aikaisemminkin
  • Vahvasti salattu viestin lukuyhteys ilman erillistä vahvaa kirjautumista. Tällöin varmistetaan vain että viesti ei kulje salaamattomana missään vaiheessa.

Lähettäjä saa tiedon viestin vastaanottamisesta sekä avaamisesta. Tietoturvan varmistamiseksi viesti tuhoutuu ennalta määritellyn voimassaoloajan kuluttua. Vastaanottaja voi salatun yhteyden kautta myös helposti tallentaa viestin palvelimelta omalle päätelaitteelleen sekä lähettää samalla tekniikalla suojatun vastausviestin.

Ota käyttöön SecMail® suojattu sähköposti


Vahva sähköpostin suojaus

Edullinen ja helppokäyttöinen

Ei ohjelmisto- tai laiteasennuksia

100% kotimainen